Масажно студио Сиам

Площ

62 кв.м

Време за изпълнение

45 работни дни

Дизайн

Проектът е изготвен от Мариян Маринов и Надя Офан

Дейности

Цялостно преустройство на апартамент и обособяването му в масажно студио. Един проект, които трябваше да се случи бързо през зимата и същевременно имаше ежедневни промени по проекта, както и много неясни моменти. Благодарение на сработения екип, както и на сериозната подкрепа от страна на Проджект Мениджъра на целият ремонт на финала се получи едно много интересно и концептуално издържано масажно студио с уникален дизайн и интериор.

Интересни от строително-монтажна гледна точка са постигането на едно ниво на коридор, баня и тоалетна. Съобразно малкото пространство в тоалетната, бе монтиран моноблок с вградена в казанчето мивка, която нямаше отвори за студена вода и се наложи да се правят на място. Банята се превърна в едно много уютно място с много интересни идеи – полагане на големи плочки по стените, обособяване на душ пространство, в което бе вградена седалка от тиково дърво, а мивката /направена изцяло от дърво/ бе отделена в „сухо“ пространство.

Адресът на Масажно студио „СИАМ СПА ТАЙ МАСАЖ – ТЕРАПЕВТИЧЕН МАСАЖЕН ЦЕНТЪР е на бул. „Васил Левски“ № 90, масажите се извършват от професионално подготвени тайландски терапевти. За повече информация можете да посетите фейсбук страницата на масажното студио: Siam Spa Thai Massage – терапевтичен масажен център.